Lapin Villikala – Lapland Wild Fish

Toimialat : Kalan myynti ja jalostus | Kalastus | Kalastusretket | Kalatuotteet
Avainsanat : Kalaa suoraan kalastajalta | Kalastusretket | Kalatuotteet
Lapland Wild Fish – Lapin Villikala: kalastuselämyksiä ja tuoretta kalaa suoraan kalastajalta.

Kalastusretket, kalastussafarit ja -aktiviteetit Pellon Miekojärvellä.

Tule kokemaan kalastuselämys ammattilaisten mukana upeissa napapiirin Miekojärven maisemissa. Kohdekaloina ovat maailman pohjoisin luonnossa lisääntyvä kuha sekä hauki, ahven ja taimen. Kalastusmuotoina ovat uistelu, heittokalastus ja pilkkiminen Sirmet lautalta.

Valitse itsellesi sopivin ohjelmapaketti 2 h vapakalastuksesta aina yöttömän yön 9 tunnin ohjelmallisiin kalastusretkiin. Voit lähteä mukaan myös ohjelmalliseen rantanuottaukseen, kohteena herkullinen muikku. Järjestämme myös kalankäsittelynäytöksiä.

Miekojärven tuoreet kalat suoraan kalastajalta

Pellon Sirkkakosken uudistetusta kalasatamasta voi nyt ostaa Miekojärven kalat yksityisille ja yrityksille suoraan kalastajalta. Kalat saatavina perattuina, fileenä, jauhettuna, pakastettuna tai suolattuna tarpeesi mukaan. Jokirapu elävänä.

Pyyntivälineinä rysät, nuotta, katiskat, verkot, merrat ja vapavälineet. Kuhaa, haukea ja madetta saadaan ympäri vuoden, ja muikkua heinä-lokakuussa. Ahventa, lahnaa ja särkeä huhti-syyskuu. Jokirapua heinä-syyskuu. Mätiä sesongin mukaan. Toimitukset myös Rovaniemelle ja Ouluun.