Wellness Sentteri Oy, kuukauden yritys

 

Wellness Sentteri Oy perustettiin 2004 tarjoamaan laadukkaita fysioterapiapalveluita Tornionjokilaakson asukkaille. Ensimmäinen toimipaikka oli Kenttätiellä, Pellossa. Käytännön kokemuksen myötä huomasimme, että kuntosali olisi hyvä lisä palveluihimme. Sitten ryhdyimme tuumasta toimeen ja tammikuussa 2005 avasimme kuntosalin.

Kuntosalitoiminnan lähtökohtana oli tarjota kaikille soveltuvia, turvallisia ja monipuolisia kuntosalipalveluja hyvillä laitteilla. Tästä syystä laitemerkiksi valikoitui arvostettu laitevalmistaja Technogym, jonka laitteet ovat käytössä sekä olympialaisissa että paraolympialaisissa. Samalla saimme kuntosalista hyvän lisän fysioterapian työvälineeksi. Tavoitteenamme on ollut kehittää salitoimintaa ja pysyä ajanhengessä.

Toimipaikkamme siirtyi kesällä 2007 nykyisiin tiloihin Pellontielle. Tilat remontoitiin meille juuri sopiviksi ja olemme olleet todella tyytyväisiä sekä sijaintiin että itse tiloihin.

Tähän päivään asti olemme tietoisesti ja johdon mukaisesti kehittäneet ja monipuolistaneet fysioterapia palveluita koulutuksin ja uusin laitehankinnoin sekä panostaneet toiminnan joustavuuteen ja hyvään asiakaspalveluun. Palveluvalikoimaamme kuuluu perusfysioterapian lisäksi mm. työfysioterapia, MDTterapia, lymfaterapia, akupunktio. Myös työnohjaus ja neuropsykiatrinen valmennus kuuluvat palveluihimme.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Kuntosalillamme on alkuvuosiin verrattuna laitteita nyt monipuolisemmin. Olemme hankkineet mm. crosstraining välineistöä sekä monipuolisen Kinesis-seinän, jota voidaan hyödyntää esim. eri lajiharjoitteissa tai myös kuntoutuksessa. Harjoittelun tuloksellisuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi tarjoamme asiakkaille ohjauksen ensimmäisellä kerralla. Tavoitteellisempaan harjoitteluun meillä on tarjolla PT-palvelut, ravintovalmennus sekä palautumisen/levon seurantaan Firstbeat- mittaus.

Toiminnan monipuolistamiseksi olemme kehittäneet tuotemyyntiä, aloitimme fysioterapiaa tukevilla tuotteilla. Teimme vuonna 2014 jälleenmyyntisopimuksen Polar Electro Finland Oy:n kanssa Polar sykemittareiden edustuksesta/myynnistä ja On Running tuotemerkin kanssa juoksu-, treeni ja vapaa-ajan kenkien myynnistä. Matkaan on myös mahtunut monia tuotekokeiluja aluskerrastoista keinukenkiin. Tuorein tuote-edustus on kotimaisten Sportlife Whey- proteiinituotteiden myynti.

Tärkeintä meille on, että asiakkaiden liikunta- ja toimintakyky paranee fysioterapian avulla, kivut lievittyvät ja asiakas voi aloittaa liikkumisesta nauttimisen. Kuntosaliharjoittelusta saa lihaksiin voimaa ja kestävyyttä sekä niveliin liikettä, mikä taas tukee toiminta- ja työkykyisyyttä. Sen vuoksi tarjoamme fysioterapia-asiakkaille vapaan kuntosalikäynnin hoitokertaa kohden. Kaiken kaikkiaan haluamme tarjota asiakkaille Arjen Hyvinvointia.

Tervetuloa tutustuhmaan ja kokkeilehmaan!
Tutustu lisää kotisivuiltamme: www.wellnesssentteri.fi