MyStory: Yrittäjä, hae mukaan matkailuyritysten tukiohjelmaan

MyStory on rajat ylittävä yhteistyöhanke (v.2020-2022), jossa viedään eteenpäin Revontultentien lähialueilla toimivien pienten matkailuyritysten liiketoimintaa digitaalisen tarinankerronnan avulla.

Hankkeessa toteutetaan valituille yrityksille tukiohjelma, joka koostuu digitaalisen tarinankerronnan työpajoista ja konsultaatiosta. Tarkoitus on tuoda esille vaihtoehtoisia tapoja hyödyntää uusia digiajan ratkaisuja yritysten tarinankerronnassa ja markkinoinnissa.

Tukiohjelma sisältää kolme kahden päivän työpajaa, joiden teemoja ovat:

-yrityksen ydintarinan rakentaminen (Storslett Pohjois-Norjassa lokakuussa 2020)
-digitaalisen tarinan tuottaminen (Torniossa toukokuussa 2021)
-digitaalinen markkinointi ja jakelu (Haaparanta lokakuussa 2021)

Tämän lisäksi ohjelma koostuu mm. eri asiantuntijoiden konsultaatioista, sähköisten työkalujen ja alustojen käytön opastuksesta sekä rajat ylittävästä verkostoitumisesta. Yhteiset työpajat ovat englanninkielisiä, koska mukana on myös norjalaisia ja ruotsalaisia yrityksiä. Konsultaatiot ovat saatavissa lähtökohtaisesti omalla äidinkielellä (huom. Suomi ja Norja).

Tästä löydät hakuilmoituksen suomenkielellä MyStory tukiohjelma_hakuilmoitus

Haku on nyt auki tähän tukiohjelmaan (tässä linkki englanninkieliseen hakulomakkeeseen), jossa etsimme mukaan alueen pieniä matkailuyrityksiä, jotka haluavat kehittää oman yrityksensä tarinaa ja sen hyödyntämistä markkinoinnissa.  

Osallistumismaksu 300 €/yritys, sis. osallistumisen edm. työpajoihin bussikuljetuksineen (Tornio-Haaparanta-Storslett) sekä räätälöidyt konsultaatiot.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet matkailualaan liittyvät yritykset voivat hakea mukaan. Hakuaikaa on 10.6.2020 asti. Haun päätyttyä hankkeen tiimi valitsee yritykset valintakriteerien perusteella (10-15 yritystä per maa / yht. 30 yritystä).

Lisätietoja Iina Askonen
p. +358 40 820 8883, iina.askonen@pello.fi