My Story -hanke polkaistaan käyntiin hyvin ajankohtaisella webinaarilla ti 19.5. klo 10-11.30

Pellon Kehitys on mukana Lapin AMK:n vetämässä kansainvälisessä My Story -hankkeessa, missä viedään eteenpäin Revontultentien varrella (Tornionlaakson ja Pohjois-Norjan alueella) toimivien pienten matkailuyritysten liiketoimintaa digitaalisen tarinankerronnan avulla.

Projektissa toteutetaan valituille yrityksille tukiohjelma, joka koostuu digitaalisen tarinankerronnan työpajoista ja konsultaatiosta. Tarkoitus on tuoda esille vaihtoehtoisia tapoja hyödyntää uusia digiajan ratkaisuja yritysten tarinankerronnassa.

Ensimmäinen yhteinen tilaisuus toteutetaan ti 19.5. klo 10-11.30 webinaarina.

Webinaaripuhujana Hanna Lakkala, Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Aiheena: Ennakointi ja mahdollisuudet koronan jälkeisessä maailmassa.

Webinaarissa kehität ennakointitaitojasi ja opit hyödyntämään ennakointityökaluja osana strategista suunnittelua. Lisäksi lappilaisilla matkailuyrityksillä on tilaisuus hakea mukaan rajat ylittävään Digitaalisen tarinankerronnan tukiohjelmaan.

Webinaari on englanninkielinen, koska odotamme paikalle myös ruotsalaisia ja norjalaisia osallistujia. Tallenne tarjotaan vain rekisteröityneille.

Rekisteröidy webinaariin tästä REGISTER NOW!

Jotta voimme kertoa sinulle jatkossa myös muista MyStory -tapahtumista, liitythän tästä linkistä postituslistallemme

Lisätietoja: Iina Askonen, p. 040 820 8883, iina.askonen@pello.fi