Lapin ELY-keskus ja Leader ryhmät järjestävät marraskuussa hanke- ja viestintäkoulutusta

Lapin ELY-keskus järjestää yhdessä Lapin Leader-ryhmien kanssa marraskuussa koulutuksia, joiden ohjelmat on nyt julkaistu. Ilmoittaudu siis mukaan tilaisuuksiin ja välitä tietoa myös eteenpäin! Tilaisuudet järjestetään etäyhteydellä. Tilaisuudet on suunnattu kaikille maaseuturahastohankkeiden toteuttajille sekä hanketoiminnasta kiinnostuneille.

Hankekoulutus, ti 10.11. klo 8.45–11.15

Järjestämme marraskuussa perinteisen hankekoulutuksen, jossa kuullaan ajankohtaisia asioita maaseuturahaston hanketoimintaan liittyen Lapissa. Käymme läpi myös sitä, miltä tulevat vuodet näyttävät rahoituksen näkökulmasta. Lisäksi tilaisuudessa käsitellään yritystukien ajankohtaiset asiat ja tutustutaan tarkemmin yritysryhmähankkeisiin. Toivomme osallistujilta etukäteen kysymyksiä, joihin asiantuntijamme vastaavat tilaisuuden yhteydessä. Ilmoittautumislomakkeessa on varattu kohta etukäteiskysymyksille.

·       Hankekoulutuksen ohjelma


Viesti ja vaikutu -viestintäkoulutus, ti 17.11. klo 8.45–12

Miten tuoda hankkeiden vaikuttavuus esiin viestinnän keinoin? Hankkeen tuloksista kertominen on tärkeää, mutta miten tehdä viestintää, joka vakuuttaa, innostaa ja jää mieleen? Asiasta meille on kertomassa yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestinnän asiantuntija Heidi Korva (Communiké).

·       Viestintäkoulutuksen ohjelma

 

Ilmoittaudu tilaisuuksiin pe 6.11. mennessä. Ilmoittautumislomakkeen kautta voit ilmoittautua molempiin tilaisuuksiin samalla kerralla. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin sähköpostitse päivää ennen tilaisuutta.

·       Ilmoittaudu tilaisuuteen/tilaisuuksiin Webropol-ilmoittautumislomakkeen kautta.