Pellon Serviisi Oy, kuukauden yritys

Pellon Serviisi Oy 

 

Pellon Serviisi Oy on Pellon kunnassa toimiva monialan palveluyritys. Yhtiö on perustettu 1.1.2015. Pellon Serviisi Oy tuottaa Pellon kunnan 100 %:sti omistamana tytäryhtiönä Pellon kunnalle kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalveluja, liikunta-alueiden kunnossapito- ja huoltopalveluja, sekä siivous-, pesula-, ravitsemus- ja isännöintipalveluja.

Pellon Serviisi Oy on Pellon kuntaan nähden Inhouse-asemassa, joten yrityksen kuntakonsernin ulkopuolinen myynti tulee olla vähäistä. Käytännössä tilinpäätöksissä ulkopuolisen myynnin osuus onkin ollut vain 5 – 10 %.

Pellon kunta ostaa Pellon Serviisi Oy:ltä liikunta-alueiden ja kaluston kunnossapitoa, kiinteistöhuoltoa, sekä pesula-, siivous-, rakentamis- ja ravitsemispalvelua.  Näiden toimintojen osuus Pellon Serviisin liikevaihdosta on yli 80 %. Lisäksi Pellon Serviisi Oy tuottaa useille kuntakonserniin kuuluville yhtiöille isännöinti-, hallinto-, toimisto- siivous- ja kiinteistönhuolto- sekä rakentamispalvelua.

Yksityisille yrityksille sekä henkilöille Pellon Serviisi Oy tarjoaa myös vähäisessä määrin siivous-, pesula-, ravinto-, ja kiinteistönhuoltopalvelua, kuten esimerkiksi muuttoapua, lvi-asennuksia, pieniä huoltotöitä, sekä mattojen ja vaatteiden pesuja.

Loppuvuodesta 2019 Pellon Serviisin palveluksessa on noin 40 henkilöä, joista vakinaisessa työsuhteessa on 38. Pellon Serviisi Oy koostuu neljästä eri yksiköstä: Ravintokeskus, Pesula- ja siivouspalvelut, Rakentamis- ja kiinteistöhoitopalvelut, sekä yhtiön Hallinto.

 

Pellon Serviisi Oy, Kunnantie 4, 95700 Pello

Virpi Kotakorva, palvelupäällikkö, isännöitsijä, puh. 040 506 1539, virpi.kotakorva@pello.fi

Kai Korhonen, toimitusjohtaja, puh. 040 6744 318, kai.korhonen@pello.fi