Kuukauden yritys, Kauneuskammari Riikka

Kauneuskammari Riikka on aloittanut toimintansa marraskuun alussa. Toimipaikka on Turtolassa ja yritystä pyörittää SKY-kosmetologi, ripsiteknikko Riikka Aska.
Palveluihin kuuluvat mm. jalkahoidot, kasvohoidot, brow- & lashlift, sokerointi ja kestolakkaus.

Tässä Riikka esittelee itsensä: 

Miehän olen siis vuona 2007 alottanu opiskelut, ja vuona 2010 valmistunu Lapin ammattiopistosta kosmetologiksi.

Ja osa tietääki, että minun vanhin poika on syntyny 2009. Eli mie tein harjotteluja ja opparia vähän nopeammalla tahila ko muut, jotta valmistuin kuitenki oman luokan kans yhtä aikaa.

No uskallus ei vielä parikymppisenä riittäny oman yrityksen perustamiseen, ja teinki muita töitä tässä välissä. Ripsien ja kulmien värjäyksiä on tullu tehtyä kyllä tässä välissä aika urakalla… sekä rakennekynsiä.

Viime syksynä kuitenki iski jostaki taas kipinä palata alale takasin, ja hain Lapin koulutuskeskus REDUn kosmaripuolele ”päivittämhään” ommaa ossaamista. Ja sainki samat ihanat opet minua opettamhaan, jotka oli aiemminki opettanheet

Alotin viime helmikuussa, ja lopetin koulutuspätkän nyt syyskuun lopussa.
(Kiitos korona, tämäki pätkä vaati aikamoista venkslausta…)

Kesälä kävin myös erillisen Lash lift ja Brow lift koulutuksen. Ja tällä hetkelä olen ripsienpidennyskoulutuksessa, tarkotuksena valmistua ripsiteknikoksi.
Myös sokerointikoulutus on tullu käytyä nyt syksyn aikana.

Mulle on myös myönnetty SKY-kosmetologi nimike. Suomessa kuka tahansa voi kuttua itteään kosmetologiksi. SKY-tähtimerkkiä kantava kosmetologi on varmasti koulutettu ammattilainen.

 

Joulukuun tarjouksia:

Joulukuun ajan tarjouksessa kaikki kestolakkaukset 35e sekä säärien ja kainaloitten sokerointisetti hinthaan 55e
Varraa aika nyt joulukuun aikana näihin hoitoihin, niin saat ne edullisemmin ajan voi varata vaikka ens vuele, ei tarvi välttämättä
löytää aikaa siis nyt joulukuule.

Ajan voipi varata numerosta 040 8426 204, tai Timmassa
Timmassa varatessa muista merkitä lisätietoihin maininta tarjouksesta.